Πληροφορίες Εταιρείας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Γ. ΣΙΩΜΟΥ
ΑΦΜ: 137073838
ΔΟΥ: Α’ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Έδρα: ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 33, 17121, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Αριθμό ΓΕΜΗ: 87919902000

Τηλέφωνο: 210 9323017

Πληροφορίες αποστολής

Ανάλογα με τα είδη που αγοράζετε στο proudodo.gr και την τοποθεσία στην οποία θα παραδοθούν τα αντικείμενα, θα διατίθενται διαφορετικές μέθοδοι αποστολής. Στο ταμείο, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια ποικιλία μεθόδων αποστολής.

Προς το παρόν, αποστέλλουμε μόνο στην Ελλάδα. Για διεθνείς παραγγελίες, επικοινωνήστε με το info@proudodo.gr.

Οι αποστολές σε όλους τους ελληνικούς προορισμούς είναι δωρεάν για παραγγελίες αξίας € 50,00 και άνω, ανεξάρτητα από την ποσότητα της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες αξίας κάτω των 50,00 €, η χρέωση αποστολής είναι σταθερή 3,50 € ανά παραγγελία.

Στέλνουμε στη διεύθυνση που έχετε ορίσει στην ηλεκτρονική σας παραγγελία, με το «Elta Courier».

Οι παραγγελίες αποστέλλονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη (εκτός αργιών) στις 13:00, εφόσον δεν υπάρχει ζήτημα διαθεσιμότητας ή οποιαδήποτε άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. ανάγκη επαλήθευσης της ταυτότητας του κατόχου της πιστωτικής κάρτας).

Για προορισμούς εντός Ελλάδας, συνήθως απαιτούνται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθεί η αγορά σας στην πόρτα σας.

Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερωθείτε εγκαίρως για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης από το τμήμα πωλήσεών μας.

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα αντικείμενο που αγοράσατε – και μόνο όταν το αντικείμενο δεν έχει ανοιχτεί, χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από την απόδειξή του – επικοινωνήστε μαζί μας γράφοντας ένα αίτημα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Μετά την έγκριση του αιτήματος, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την αποστολή επιστροφής εντός 3 ημερών.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό σε διάστημα 6 μηνών από την πώλησή του, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση ή ακόμα και την αντικατάστασή του με νέο (στην περίπτωση που δεν επιδέχεται επιδιόρθωση), χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας.

Θα πρέπει να στείλετε email στο info@proudodo.gr, έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής/ αντικατάστασης/ αποζημίωσης. Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της αξίας του σε χρήματα. Το ποσό επιστροφής χρημάτων στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί υπολογίζεται στην αρχική αξία, μειωμένη κατά 10% για κάθε μήνα που έχει μεσολαβήσει από την αρχική πώληση.

Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, θα πρέπει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής να στείλετε ένα Αίτημα  Επιστροφής στο info@proudodo.gr, και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την έγκριση του Αιτήματος. Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας γίνει επιστροφή του συνόλου των χρημάτων που πληρώσατε (δεν περιλαμβάνεται το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής). Εάν η πληρωμή έχει γίνει με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει μέσω εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει μόνο Online.

Τα προϊόντα και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα: Απόδειξη Λιανικής ή τιμολόγιο και όλα τα συνοδευτικά, όπως ετικέτες κλπ. Επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή την Κύπρο και επιλέξετε να επιστρέψετε το προϊόν με Γενική Ταχυδρομική και χρέωση παραλήπτη, θα σας αφαιρεθούν από το ποσόν επιστροφής χρημάτων €6,00 ή €8,00 ανά προϊόν, αντίστοιχα για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς. Η Επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο με εταιρεία courier Γενική Ταχυδρομική.

Πληροφορίες Πληρωμής

Δεχόμαστε ευχαρίστως Visa, MasterCard, Dinners και American Express καθώς και πληρωμές μέσω VivaWallet ή Paypal.

Επίσης δεχόμαστε τραπεζική μεταφορά με επιπλέον χρέωση 4 και αντικαταβολή με επιπλέον χρέωση 3€.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε ακρίβεια στις τιμές και σε άλλες πληροφορίες προϊόντος που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας, αλλά μερικές φορές συμβαίνουν λάθη. Εάν προκύψει σφάλμα, θα σας ενημερώσουμε και θα ακυρώσουμε την παραγγελία. Τυχόν εξουσιοδοτημένες πληρωμές για αυτήν την παραγγελία θα επιστραφούν αμέσως. Εάν εντοπίσετε ένα σφάλμα μόλις παραδοθεί η παραγγελία σας, επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών ή ανατρέξτε στην πολιτική επιστροφών μας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να εκπληρώσουμε την παραγγελία σας με ακρίβεια και ταχύτητα και για να βελτιώσουμε την εμπειρία αγορών σας. Σεβόμαστε το απόρρητό σας και δεν κοινοποιούμε ποτέ αυτές τις πληροφορίες σε κανέναν, εκτός από την περίπτωση της παραγγελίας σας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στην πολιτική απορρήτου μας.

Το proudodo.gr αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατη ασφάλεια σας.
Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος proudodo.gr και επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνωρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (όνομα χρήστη/email) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.
Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε.

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα proudodo.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για την δημιουργία password.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)
Η πρόσβαση στα συστήματα του proudodo.gr ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες, απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/ μέλος στο proudodo.gr είναι εμπιστευτικές και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

Το proudodo.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελάτών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Για την δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του proudodo.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες σας.
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου proudodo.gr , τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την επικοινωνία, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του proudodo.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Έχετε αναπάντητες ερωτήσεις;